Muskel, Skjelett og Ortopedi

Muskel og skjelettplager er veldig utbredt i samfunnet. Det er forskjellige årsaker til dette. Fysiske og psykiske overbelastninger, skader, slitasje, inaktivitet, misfohold mellom belastning kroppens muskler, sener, ledd,..utsettes for og det muskulaturen, senen, leddet kan tåle av belastning, diverse revamtologiske sykdommer og muskelrelaterte sykdommer. Hos oss har vi ekspertise i bruk av triggerpunktinjeksjoner, medisinsk akupunktur og bruk av gigalaser både alene eller i kombinasjon med enten triggerpunktinjeksjoner eller akupunkturnåler.
Legen undersøker, vurderer, utreder med relevante prøver, evt. henviser til relevante bildeundersøkelser,eller henviser til relevante spesialister. Legekontoret er utstyrt med Gigalaser.


Gigalaser er blitt brukt for behandling av muskelsmerter, sportskader, artroser , senebetennelser, ryggsmerter, nakkesmerter, skiveprolaps,hudproblemer som follikulitter og diverse dermatitter. Se avsittet om Gigalaser for detaljert info om virkningsmekanisme. Triggerpunktinjeksjon kan brukes ved både akutte og kroniske muskelsmerter. Dette kan kombineres med fysioterapi, eller andre former for behandling rettet mot muskelplager. Triggerpunktinjeksjoner virker raskt og av og til kan den ha mirakuløse tilfredstillende effekt der hvor ingen andre behandling har hatt adekvat og tilfredstillende effekt, eller behandling har vært forbundet med mye bivirkninger.

Les mer om Gigalaser på Laser & skin Clinic.


Sammenliknet med kodein og morfinholdige preparater har den nesten ingen bivirkning hvis du får behandling hos en erfaren lege. Kodein eller morfin holdige preparater påvirker hele kroppen, reduserer fordøyelsessystemets funksjon,  magesekken og tarmen blirfungerer tregere  enn den skal, magensekken tømmer seg  sent og med tiden får personen forstoppelse og andre fordøyelsesproblemer.
 

Ortopedi:

Vi har lang erfaring innen diagnostikk og behandling av diverse senebeter i diverse deler av kroppen bl.a. med skulderplager, senebetennelser i skulder, albue, kne, fot, arm  og hånd.
Vi bruker både medisinske injeksjoner som kortison samt Gigalaser som er medisinsk laser og har god effekt for behandling av diverse senebetennelser. Gigalaser har ingen bivirkninger og det kan brukes hvis du ikke ønsker å akseptere evt bivirkninger av kortison.

ortopedi_hand.jpg